Velika greška Kanurića, Tuzla City ponovo vodi

Džafić zabio

Velika greška Kanurića, Tuzla City ponovo vodi

M. Šljivak

Adnan Džafić je u 81. minuti pogodio za vodstvo Tuzla Cityja od 2:1 na Koševu.

Veliku grešku napravio je golman Sarajeva Adnan Kanurić. Nije dobro procijenio loptu nakon ubačaja Nukia, a Džafić je lagano zabio za 2:1.

Prethodno je u 3. minuti Sulejman Krpić donio prednost gostima, a Sarajevo se u igru vratili u 35. minuti kada je Numan Kurdić zabio za 1:1.

Tuzla je sada jako blizu pobjede.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Lavillenie
HHAHAHAAHAHAHA hebi male levate iz lavora to Huse
3 11
King_Kenny
...mali je teski r*tard,nije ni Kovacevic bio neka klasa,ali ovaj je mrtva rupa...Buric je Oliver Kan za obojicu,trebaju ga dovesti hitno kako znaju i umiju...malog hitno otjerati da ne uzima platu bez veze,a i Pidru zajedno sa njim.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi