Musemić: Bespotrebno smo žurili i htjeli zabiti drugi gol što je Sarajevo kaznilo

Trener Tuzla Cityja nakon meča

Musemić: Bespotrebno smo žurili i htjeli zabiti drugi gol što je Sarajevo kaznilo

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja poraženi su danas na Koševu od Sarajeva sa 3:1 u polufinalu Kupa BiH.

Sarajevo je u prvoj utakmici slavilo sa 1:0, ali je Tuzla City početkom drugog poluvremena današnjeg meča uspio to da anulira i povede sa 1:0 na Koševu.

Međutim, u samom finišu utakmice bordo klub je došao do sjajnog preokreta. Sarajevo je na kraju slavilo sa 3:1 i zasluženo se plasiralo u finale Kupa BiH gdje će igrati protiv Borca.

Nakon utakmice za Arena Sport svoj komentar dao je trener gostujućeg tima Husref Musemić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Onog trenutka kada mi imamo rezultat bespotrebno smo žurili i htjeli smo da postignemo drugi gol ostavljali im prostor umjesto da oni nama ostavljaju prostor. Dva puta su nas kaznili, dosta naivno smo izgubili utakmicu. Onog trenutka kada smo sve imali u svojim rukama da igramo do kraja i možda na penale da prođemo dalje. Možda nedovoljno iskustva, koncentracije ili discipline", rekao je Musemić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amer08
Ne znam šta još Muminovic treba uradit, da tebi care dodje iz guz'ce u glavu... Ljudino, Fejzic je za tri klase bolji od ovog manekena, a drzi ti njega nek ti grije klupu. Od onakve igre u prvom poluvremenu, do ovakvog gašenja od 70te minute. Boze sacuvaj.
5 0
Hamid
Slogu je stigo umor nakon zestokog tempa protiv Mladosti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi