5

Komentari (5)

Hamid
Slogu je stigo umor nakon zestokog tempa protiv Mladosti
starigrad
Šampion se vratio, Hairli bilo ako BOG da
amer08
Ne znam šta još Muminovic treba uradit, da tebi care dodje iz guz'ce u glavu... Ljudino, Fejzic je za tri klase bolji od ovog manekena, a drzi ti njega nek ti grije klupu. Od onakve igre u prvom poluvremenu, do ovakvog gašenja od 70te minute. Boze sacuvaj.
Bosansko
Slazem se da je Muminovic kiks golman i da je trenutno Fejzic u boljoj formi,ali se ne slazem da je City igrao dobro 70 min. Prvo poluvrjeme Sarajevo dosta opasnije ,City je igrao odlicno od 50 do 70 min.. Husref trenutno pokazuje Stvarno stanje svojih trenerskih kvaliteta,u 15 dana prosuo je citavu sezonu,sa ovakvim igracima i uslovima moralo je bolje.
amer08
U svakom slučaju su bili dobri od početka.. Ali greske koje su se pravile posle.. a Muminovic tek prica za sebe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti