Musemić: Bili smo bolji protivnik, igračima idu sve zasluge

Tuzla City bolji od Željezničara

Musemić: Bili smo bolji protivnik, igračima idu sve zasluge

E. Škorić

FK Tuzla City je danas savladao Željezničar s 2:0 u jednom od derbija 21. kola Premijer lige .

Tuzla City na sjajan način otvara proljetni dio sezone, pošto je u prošlom kolu s 2:0 pobijedio Slobodu, a danas sa istim rezultatom i na istom stadionu ekipu Željezničara.

"Sigurno da nam je puno pomoglo rano otvaranje utakmice golom. Željezničar je pokušavao s dugim loptama, to smo i očekivali. Mislim da smo bili bolji protivnik i da smo zasluženo pobijedili. Igrači su bili na nivou, ne može se bez voljnog momenta. Sve zasluge idu igračima", rekao je Musemić za SportSport.ba, dodavši:

"U srijedu igramo novu utakmicu. Imamo četiri dana da se malo odmorimo i da se pripremimo. Vraćaju nam se još dva igrača, to nam također mnogo znači".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
Husrefe kralju
7 0
Sarbit2019
PREGAZI ih u KUP-u HUSREFE PREGAZI IH pa se vrati u Rikverc pa ih opet PREGAZI.hahahahahaha
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi