Husref Musemić: Nema lakih utakmica

Husref Musemić: Nema lakih utakmica

Midhat Šljivak

Sarajevo je danas pobijedilo Krupu sa 2:1.

Husref Musemić je nakon meča svega zadovoljan...

"Rekao bih da je ovo zaslužena pobjeda Sarajeva. Mi smo igrali nekih pola sata dobro, napravili smo nekoliko šansi, trebali smo vjerovatno dati drugi gol, ali nismo u tome uspjeli", rekao je Musemić, te je dodao:

"Primili smo gol, a nama je počela rasti nervoza. Krupa se dobro branila, bili smo primorani napraviti određene izmjene i nakon njih smo stigli do jako bitne pobjede", kazao je Musemić uz dodatak.

"Definitivno nema lakih utakmica i u svakoj se mora dati svoj maksimum".

Petar Kurčubić sa druge strane je rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam Sarajevu, svoj trijumf su zaslužili. Mislim da smo se i mi predstavili u dobrom svjetlu, igrali smo kvalitetan meč i dosta smo ih namučili. Nisam zadovoljan našim ulaskom u utakmicu, morali smo biti bolji. Počela je Sarajevu nakon dvadesetak minuta smetati naša igra u defanzivi, a onda smo im počeli stvarati i na drugoj strani probleme. Postigli smo gol iz poluprilike, a vidjelo se kod njih nakon toga da postaju mnogo nervozniji", kazao je Kurčubić, te je dodao:

"Uveli su sa klupe igrače poput Ahmetovića, Tatara i Rahmanovića. To mnogo govori o jednoj ekipi, kada možete takvim igračima mijenjati ritam utakmice. Ofanzivci Sarajeva, ta ofanzivna četvorka koja se trudi da igra na malom prostoru može svakoj ekipi u ligi napraviti probleme i dati gol. Mi se okrećemo narednim utakmicama, moramo početi pobjeđivati da bi uopšte kiksevi naših konkurenata za nas bili relevantni, dodao je on.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Naravno da ima lakih utakmica, ali HM nije dovoljno strucan trener i njegove metoda su vec svi procitali. Sarajevu treba skolovan i pametan tj inteligentan trener. HM nije nista od toga!
0 5
Sliver
@Analiticar Tebi treba dobar jebač, previše si negativno nasađen na loš kurac
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi