4

Komentari (4)

Sliver
@Analiticar Tebi treba dobar jebač, previše si negativno nasađen na loš kurac
Analiticar
Naravno da ima lakih utakmica, ali HM nije dovoljno strucan trener i njegove metoda su vec svi procitali. Sarajevu treba skolovan i pametan tj inteligentan trener. HM nije nista od toga!
VelaHavle
Jesi li ti Derim, mamu ti poderem ? Kad ti je propalo ono sto si Husrefa pljuvao zbog onog jahica iz amerike, sad nije strucan? Nije sala -21 a nije strucan
DobarDan
A ti si kompetentan da mozes ovo izjavit, ti si ocito neki veliki strucnjak i poznavalac, jedan od sampiona sakrivenih iza tastature, najveci mangup iz sjene... Sam te je Bog poslao da nam oci otvoris... Nedaj da ometu u tvojoj misiji sveti covjece, sam protiv svih al anonimno, herojski iz misije rupe, samo naprijed, ti sve znas... PS ako su ti oni dani u mjesecu tresni jedan bosaurin, skoncentrisi se malo..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.