Husref Musemić pred duel sa FK Tuzla City: Silno će biti motivisani da nas pobijede!

Trener FK Sarajevo

Husref Musemić pred duel sa FK Tuzla City: Silno će biti motivisani da nas pobijede!

M. Šljivak

Derbi 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra bit će odigran sutra u Tuzli, gdje se sastaju Tuzla City i Sarajevo.

Duel je to vodećih ekipa u Premijer ligi BiH. Oba tima su u dosadašnjem dijelu sezone sakupili po 17 bodova, a tuzlanski premijerligaš je zbog bolje gol-razlike trenutno vodeći.

Bordo tim je danas nakon treninga krenuo u Tuzlu, a trener Husref Musemić očekuje dobru igru i rezultat u ovom meču.

"Tabelarno je derbi. Gol je razlike između dvije ekipe. Sigruno da City ima kvalitet i da će biti silno motivisani da nas pobijede. Uspjeli smo odmoriti u Kupu neke igrače i očekujemo da će ekipa biti spremna za igru. Na njima je da pokažu koliko su se uspjeli osvježiti i pripremiti za utakmicu. Pokušat ćemo odigrati što je moguće bolje i napraviti dobar rezultat. City ima tri četiri kvalitetna igrača na koje treba obratiti pažnju", kazao je Musemić pred put u Tuzlu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Tuzla City - Sarajevo igra se u subotu od 16:30 sati.

Kladionica Mozzart vidi aktuelnog prvaka BiH kao favorita u ovom meču, a kvota je veoma privlačna. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dosadnoje
Neka ga dusmani popuše moj Husrefe, sretno i do pobejde, Mostar je uz Vas....Sretno
12 1
dosadnoje
3 boda su u dzepu, i Sarajevu i Velezu ako Bog da
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.