Hvalite me usta moja: David Moyes se diže u zvijezde

Istina ili ne?

Hvalite me usta moja: David Moyes se diže u zvijezde

Škotski stručnjak David Moyes preuzeo je prije nekoliko sedmica ekipu West Ham Uniteda i od tada ovaj tim bilježi zaista dobre rezultate. 

Iako nije imao baš najbolji početak u Londonu, Moyesov West Ham je u posljednje tri utakmice Premiershipa osvojio sedam bodova. Pobijedio je kući Chelsea, odigrao bez golova protiv Arsenala te je pobijedio u gostima Stoke City.

Čekićari su sinoć poraženi napustili Emirates stadion nakon što su izgubili od Arsenala sa 1:0 u okviru Liga kupa, a Moyes je nakon tog susreta rekao da bi mogao trenirati bilo koji tim na svijetu.

"Mislim da sam sposoban trenirati svaki klub na svijetu i zato sam siguran da mogu trenirati West Ham. Došao sam ovdje da bih to dokazao. Moraš doći i pokazati šta možeš, reputacija se mora na nečemu izgraditi. Moraš pokazati da si sposoban za posao", rekao je Moyes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ovaj škotski stručnjak je tokom karijere veodio Preston North End, Everton, Manchester United, Real Sociedad, Sunderland i sada West Ham.

Navijači širom svijeta ga se sjećaju po veoma lošoj epizodi na klupi Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi