I Advan Kadušić u narednim danima pravi transfer?!

Mladi defanzivac želja nekoliko timova

I Advan Kadušić u narednim danima pravi transfer?!

HŠK Zrinjski bi u narednim danima, za sad neslužbeno, mogao ostati i bez Advana Kadušića.

Ovaj mladi fudbaler u kontinuitetu igra veoma dobro za mostarski klub, a pažnju na sebe dodatno je skrenuo nastupima u Evropi, što bi, kako stvari stoje, moglo rezultirati transferom.

Za Kadušića se interesuje nekoliko klubova, na radaru ga između ostalog ima poljski Lech, a u igri je također u splitski Hajduk kojeg vodi Damir Burić koji ga je želio dovesti i zimus u periodu kada je vodio Greuther Furth.

Na Poljudu za kvalitetnim desnim bekom tragaju već neko vrijeme. Otkako je Fran Tudor otišao pokušavali su u Hajduku povjeriti to mjesto Bašiću, povremeno poziciju krpe Jurić ili stoperi, no niti jedno od tih rješenja nije se pokazalo kao efikasno, pa je Burić navodno dostavio spisak želja na kojem se uostalom nalazi i ime bh. fudbalera.

Mediji u Hrvatskoj tvrde kako na relaciji 'Hajduk - Kadušić' pregovori traju već nekoliko dana, a ukoliko dođe do dogovora, bio bi to drugi transfer u nizu za Plemiće nakon što su dobili 170.000 eura za Hadžića koji je otišao u Akhisar.

Kadušić inače ima 21 godine, mladi je reprezentativac BiH, a za Zrinjski nastupa od januara 2018. godine kada je stigao iz Sarajeva u kojem je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljiljani1946
zelim m pono povreda i propal karjeru
30 0
bistrik87
nije vala neki igrac, dobar je al da je za jacih liga i nije
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi