I Alispahić među kandidatima za trenera Čelika?

Zeničani u potrazi za trenerom

I Alispahić među kandidatima za trenera Čelika?

D. Kurbegović

Nakon što je očekivano dosadašnji šef struke zeničkog premijerligaša Čelika Elvedin Beganović prešao u kakanjskog federalnog ligaša Rudara, Zeničani bi uskoro mogli dobiti novog trenera.

Sarajevski stručnjak Kemal Alispahić, koji je nekoliko puta ranije već bio na pragu dolaska u Čelik, večeras će prema našim izvorima pregovarati s predstavnicima zeničkog kluba.

Alispahić dolazi na utakmicu prvog pretkola Liga Evrope između tuzlanske Slobode i izraelskog Beitara, nakon čega bi trebao obaviti razgovor s vodstvom Čelika.

Time bi Čelik riješio najvažnije pitanje, šefa struke, jer, što se tiče igračkog kadra, na Bilinom su polju već godinama navikli da "prespavaju" ljeto i angažiraju igrače u jeku priprema. Zato, valjda, i ovo ljeto računaju da ne mora biti drugačije.

Osim Alispahića kandidati za klupu crno-crveni su Vlado Jagodić, Kemal Hafizović, te Nizah Hukić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Biće zanimljivo vidjeti, hoće li crno-crveni do kraja ove sedmice riješiti pitanje novog trenera, te dovesti nekoliko igrača. Trenutno treninge Zeničana vodi dvojac Hrustanović-Brkić, a na treninzima je prisutno 16 nogometaša, od čega samo njih osmorica imaju važeće ugovore.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi