Novi problemi za Čelik: Beganović napustio klub!

Preuzima Rudar Kakanj

Novi problemi za Čelik: Beganović napustio klub!

M. Šljivak

Elvedin Beganović više nije trener NK Čelik.

Ovaj stručnjak odlučio je da napusti zenički klub, te je prihvatio ponudu Rudara iz Kaknja, kojeg će voditi u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Već sutra će Beganović obaviti prozivku igrača Rudara, koji vjeruju da se u narednoj sezoni mogu boriti za plasman u Premijer ligu i sigurno je da će novi trener donijeti kvalitet više u igri.

Tako je Čelik manje od mjesec dana pred start prvenstva ostao bez trenera i još uvijek se ne zna ko će sjesti na vruću klupu zeničkog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi