I Apotekari žele Lulića

Bh. reprezentativac na cijeni

I Apotekari žele Lulića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Senad Lulić u ovom prelaznom roku mogao bi napustiti Lazio.

U posljednje vrijeme inostrani mediji sve više pišu o odlasku Lulića iz Lazija, a navodno bosanskohercegovačkog reprezentativca u svojim redovima želi vidjeti tri bundesligaša.

Nakon što su interes za Lulićem pokazali Borussia Moenchengladbach i Schalke za njegovim uslugama raspitivao se i Bayer Leverkusen, čiji je dres u prošloj sezoni nosio Emir Spahić.

Međutim, još uvijek se radi samo o špekulacijama, odnosno inostrani mediji tvrde da na adresu Lazija još uvijek nije stigla niti jedna zvanična ponuda, ali i napominju da bi se to moglo dogoditi u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Lulić sa Nebesko-plavim iz Rima ima ugovor do ljeta 2'17. godine, a navodno u Laziju od njegove prodaje očekuju 15 miliona eura.

Podsjetimo, Lulić je u Lazio stigao 2011. godine iz Young Boysa, a osim za Young Boys i Lazio u dosadašnjoj karijeri naš reprezentativac je branio boje Chura, Bellinzone i Grasshoppera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.