I bivši predsjednik Reala ima koronavirus?

Prebačen hitno u bolnicu

I bivši predsjednik Reala ima koronavirus?

Nekadašnji predsjednik Real Madrida Lorenzo Sanz nalazi se na intenzivnoj njezi u španskoj bolnici, javljaju tamošnji mediji.

Ugledna Marca i list Ideal objavili su kako se 76-godišnji Sanz nalazi u teškom stanju i sa visokom temperaturom, te da je u grupi onih za koje se smatra da imaju COVID-19.

"Iako rezultati testa još nisu gotovi, ljekari su uvjereni da se radi o koronavirusom", pišu Španci.

Sanz je na čelu 'kraljevskog' kluba bio u razdoblju od 1995. do 2000. godine. Tada je Real Madrid osvojio dva trofeja Lige prvaka pobijedivši u finalima Juventus i Valenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu Italijani su objavili i kako je jedan od čelnika drugoligaša Virtus Entelle također pozitivan na koronavirus.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sucro
Niko od ovih slavnih ličnosti neće umrijeti, po mom mišljenju, u pitanju je velika svjetska zavjera, znate li lično nekoga ko je umro od ovog virusa?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi