I Bjelica komentarisao priče o transferu Hajrovića u BiH: Svašta se piše...

Reprezentativac BiH ostaje u Dinamu

I Bjelica komentarisao priče o transferu Hajrovića u BiH: Svašta se piše...

Pompezno najavljivani transfer Izeta Hajrovića u FK Sarajevo na kraju se nije dogodio.

Ovaj reprezentativac BiH danas nema baš najbolji status u Dinamu i tokom prethodnih sedmica bilo je špekulacija da bi mogao promijeniti sredinu, a medijskim nebom najviše je odjeknula ona o navodnom transferu u Premijer ligu. U Sarajevo. 

Hajrovićevim (28) dolaskom u Sarajevo profitirali bi svi. U njemu bi aktuelni šampioni BiH dobili veliko pojačanje, Dinamo bi se riješio barem dijela visoke plaće, a Hajrović bi imao priliku da se 'vrati u život' i nametne selektoru Bajeviću pred nadolazeći baraž i eventualni nastup na Evropskom prvenstvu.

Među navijačima je vladala euforija u toj mjeri da su zatrpali 'inbox' kako Hajrovića, tako i njegove supruge Leyle, ali ispostavilo se na kraju da je u pitanju - fake news.

Potvrdio je to i Dinamov trener Nenad Bjelica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Svašta izlazi po portalima, puno toga izlazi iz medija, prema mojim informacijama, to nije istina i to je fake news", poručio je Bjelica.

Ugovor s Dinamom našem fudbaleru važi do decembra 2021. godine, a godišnje na Maksimiru zarađuje 700.000 eura.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Hajro King
2 3
Edin Merlin
Neka si ti nama rekao da je to fake news ! Eto neka sjedi do isteka ugovora na klupi i onda neka moli Gornju Priprčinu da zaigra !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije