I Čomor se razišao sa Mladosti

U potrazi za novim klubom

I Čomor se razišao sa Mladosti

Dvadesetosmogodišnji defanzivac Denis Čomor u narednoj sezoni neće nositi dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Iako je s ovim premijerligašem imao važeći ugovor do ljeta 2019. godine, Čomor je u dogovoru s rukovodstvom kluba odlučio da raskine saradnju i potraži novi angažman.

Na odlasku Čomor se svom sada već bivšem klubu zahvalio na saradnji u proteklih godinu dana i poželio sreću u narednoj sezoni, a pitanje nove sredine bi trebao riješiti vrlo brzo. Ponuda, kaže nam, ne nedostaje, no odluku još nije donio.

Čomor je inače nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a osim Mladosti u karijeri je još igrao za Krupu, Slaviju, Olimpik i Sarajevo u kojem je ujedno ponikao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protekle sezone je za Mladosti odigrao 23 utakmice, računajući prvenstvo i Kup BiH, te je postigao jedan gol uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti