I Filipović se razišao sa Zvijezdom 09

Bez dogovora o nastavku saradnje

I Filipović se razišao sa Zvijezdom 09

Zvijezda 09 u narednu sezonu će ući sa znatno izmijenjenim igračkim kadrom.

Čelnici tima iz Etno sela Stanišići vode pregovore s nekoliko fudbalera i tokom ljeta rubrika 'dolasci' bit će prilično aktivna, a dosad je također zabilježen i veliki broj odlazaka.

Nakon Ćuluma, Mišića, Govedarice, Mahmutovića, Anđića, Bašanovića, Babića, Nikolića, Huseinbašića, Zekanovića i Osmanagića, sidro je također digao i Miladin Filipović koji je u protekloj sezoni odigrao 20 utakmica za Zvijezdu 09.

Iako su se prethodnih sedmica vodili pregovori oko produženja saradnje, uslovi koje su čelnici kluba ponudili na kraju nisu zadovoljili Filipovića koji je odlučio da napusti Zvijezdu 09 i potraži novi klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo mi je lijepo u Zvijezdi 09. Klubu želim sve najbolje", poručio je Filipović na odlasku.

Filipović je u Zvijezdu 09 proveo dvije godine, a kroz karijeru je ranije igrao za Radnik iz Bijeljine, Podrinje i Napredak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi