9

Komentari (9)

Harisss
Sto je najgore treba se vaditi protiv Italije. Sad bi nam odgovaralo da igramo samo protiv Lihtenstajna.
Balans
Tako je kad ti od odbrane zavisi napad a nezna lopte dodati još dribla ko zadnji. Da barem mogu potrčati pa ni to. Na Igman bi ja vas na pripreme da šprintate po šumi klošari. Vi fudbaleri, nemožete 2 dužine išprintati a 5 dana trenirate sedmično, sram vas bilo, ja bi se sam sebe stidio jadovi jadni. Ostavite se reprezentacije!
Naser
nije dzeko kriv..kad nije imo samo jedu ipo loptu kako treba...rastimani smo ko srbija
ibrahim51
Selektor nema svoje ja. Ko je Dzeko da ne moze na klupu.Kakav bi postrek imao igrac koji zna da on igra umjesto Dzeke koji je na klupi. Dzeko ne daje ni 10% od onoga sto je davao. Sad su oni zaksnili na sve. Samo selektora smjeniti. Ali koga postaviti.
burek_sa_mesom
Finci su nas bičovali onom šnjurom od usisivača.
InfernoIS
Dzeko zadnjih nekoliko utakmica za Reprezentaciju igra ko mrtav bez volje i strasti i to može nam biti "KAPITEN" po meni mi u našem trenutnom TIMU nemamo pravog lidera koji nas vodi i kroz lijepe i ružne Utakmice i koji daje na terenu 100% a ne ko DZEKO koji je mrtva klada
K79
Ovi Finci su obični levati samo nažalost mi smo još veći pa je izgledalo da oni znaju nešto a u suštini nemaju veze s loptom ! statistika kaže da je to bila tipična utakmica za dvije drugorazredne ekipe !
amadeus21
Sad je i zvanično, Džeko je prop'o..
mukky
Šta i Džeko sebi dopusti u životu, braćo mila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.