I Guardiola želi da dovede Emrea Cana

I Guardiola želi da dovede Emrea Cana

E. Škorić

Emre Can je od ljeta slobodan igrač, a osim Juventusa želi ga i Manchester City.

Can je odlučio da napusti Anfield po završetku sezone kada mu ističe ugovor, bez obzira što je u posljednje vrijeme bitna karika u timu Jurgena Kloppa.

Italijanski Juventus u svom stilu želi da dovede besplatno kvalitetno pojačanje i sa 24-godišnjakom vodi pregovore već mjesecima, ali Staroj dami planove kvari Manchester City.

Vjerovatno novi prvak Engleske želi da na ljeto pojača tim sa nekoliko igrača, a na listi Guardiolinih želja je Can, koji može da bira gdje da nastavi karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pepu također odgovara činjenica da je besplatan, ali je i svjestan da bi Can puno donio u njegov tim. Pored Cityja, Can je na radaru Real Madrida i Bayerna, ali Juve se i dalje smatra glavnim favoritom.

Njemački reprezentativac turskoj porijekla je za Liverpool u tekućoj sezoni u svim takmičenjima odigrao 30 mečeva i postigao je tri gola uz tri asistencije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi