I Hertha želi Zlatana: Imaju dva razloga da dođe

Čeka se Zlatan

I Hertha želi Zlatana: Imaju dva razloga da dođe

U utrku za dovođenje napadača Zlatana Ibrahimovića se uključila i - Hertha iz Berlina. 

I dok se švedski reprezentativac oporavlja od povrede, sve više se špekuliše kako mu Manchester United neće ponuditi novi ugovor i da će ovog ljeta doći do razlaza između dvije strane. 

Gdje bi Ibrahimović, u slučaju tog scenarija mogao nastaviti karijeru u ovom trenutku nije poznato, a kao opcije se spominju Kina i Sjedinjene Američke Države. U igru se uključila u Hertha, za koju nastupa naš Vedad Ibišević, a berlinski klub je osmislio i način na koji pokušava privući Ibrahimovića. 

Iz Herthe su odmah dali Ibrahimoviću do znanja kako mu ne mogu dati veliki novac, ali garantuju mu da će ga bodriti odlični navijači. Osim toga, naveli su i kako bi Hertha za njega bila pravi izazov zbog mogućnosti da po prvi put u karijeri osvoji Bundesligu. 

Jasno je da su minimalne šanse da se Ibrahimović odluči na ovakav potez. Ipak, vrijedi pitati jer se nikada ne zna.  

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi