I Inter želi dovesti napadača Manchester Uniteda

Hernandez na meti Italijana

I Inter želi dovesti napadača Manchester Uniteda

Edmir Škorić

Meksički napadač Javier Hernandez na meti je italijanskih klubova Lazija i Intera.

Sportsdirectnews.com navodi kako se Inter priključio Laziju u utrci za potpisom napadača Manchester Uniteda. 

Nije tajna da su Interu neophodna pojačanja u svim linijama, a posebno u napadu. Momčad trenera Waltera Mazzrrija ima osam bodova manje od četvrtoplasirane Fiorentine i morat će se dobro potruditi da izbori nastup u Evropi.

Rukovodstvo Intera traži pojačanja, a uvidjeli su mogućnost da rješenje za slabu efikasnost pronađu na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hernandez u posljednje vrijeme igra često u Unitedu, no to je iz razloga što su povrijeđeni i Wayne Rooney i Robin van Persie. Njihovim povratkom, koji je jako blizu, Hernandez će se vratit na klupu.

I njegove ambicije su puno veće od grijanja klupe, pa ni sam ne bi imao ništa protiv da pronađe klub u kojem će više igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.