I Klopp hvalio Adamu Traorea

Nakon duela Redsa i Wolvesa

I Klopp hvalio Adamu Traorea

Liverpool je sinoć nastavio svoj niz pobjeda. Naime, u okviru 24. kola Premiershipa Redsi su na Molineuxu sa 1:2 savladali Wolverhamtpon

Poveli su gosti već u osmoj minuti preko Hendersona, ali su Wolvesi u 51. uspjeli izjednačiti. Adama Traore je upisao novu asistenciju, a Jimenez pogodio za 1:1.

Ipak, Liverpool zahvaljujući Firminu u 84. minuti dolazi do nove prednosti i u konačnici pobjede.

Nakon utakmice, Jurgen Klopp je posebno izdvojio par trenutaka da prokomentariše ove sezone sjajnog krilnog fudbalera Wolvesa Adamu Treorea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Protiv Traotrea se u ovom trenutku poprilično nemoguće igrati. On nije samo krilo, on drži loptu i namješta golove. To čini stvari teškima", izjavio je Klopp, pa dodao:

"Svaka lopta koju izgubite je 100% kontra za njih. Ipak sinoć nisu imali previše šansi, ali gol koji su postigli je bio sjajan".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi