I Messi zna da odgovori na provokacije

Argentinac u verbalnom duelu sa igračem Espanyola

I Messi zna da odgovori na provokacije

Endin Čaušević

Ekipa Barcelone večeras je slavila u revanš utakmici osmine finala Kupa kralja protiv gradskog rivala Espanyola (2:0).

Barcelona je na gostujućem terenu bez većih problema stigla do nove pobjede i sa ukupnih 6:1 plasirala se u četvrtfinale Kupa kralja. I večerašnju utakmicu obilježilo je nekoliko sukoba na terenu igrača dva gradska rivala.

Lionel Messi bio je meta mnogih grubih startova u večerašnjoj utakmici, a pred kraj prvog duela došlo je i do verbalnog sukoba između njega i odbrambenog igrača Espanyola Alvara.

Prema pisanju španskih medija Alvaro je nakon grubog starta nad Messijem ismijavao njegovu visinu i poručio mu da je "veoma mali". Ni Messi nije ostao dužan i u stilu je odgovorio Alvaru: "A ti si veoma loš".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj odgovor Messija zapalio je društvene mreže jer javnost nije navikla od Argentinca da se upušta u ovakve duele. Ipak, Messi je pokazao da zna dobro da odgovori, a mora se priznati da je dobro 'spustio' Alvaru.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi