I nebo plače nad njihovom sudbinom

Argentinci se vraćaju kući

I nebo plače nad njihovom sudbinom

Edmir Škorić

Igrači reprezentacije Argentine polako se spremaju za povratak kući.

Niko nije želio da bude kraj, ali kraj je došao. Francuska je bila prejaka (4:3) u osmini finala, pa Gaučosi moraju već danas da napuste Rusiju, mada će neki i sutra letjeti prema novim odredištima.

I dok se Argentinci pakuju i polako odlaze, nebo je sivo, kiša neprestano pada... Baš slika i prilika kompletne situacije u Argentini nakon poraza od Trikolora.

Angel Di Maria, Sergio Aguero, Cristian Ansaldi, Federico Fazio, Ever Banega, Marcos Rojo, Gabriel Mercado i Eduado Salvio već su otišli, a ubrzo će Messi i Higuain.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ostatak tima zajedno s tehničkim osobljem čarter letom će krenuti u ponedjeljak za Buenos Aires.

Proteklih dana su bile visoke temperature i pravo ljeto usred Rusije, no danas je sivo i tmurno. Klima je baš u skladu s argentinskom sudbinom, tmurnom i sivom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi