I ovo su čari vječitog derbija: Šehić "bocnuo" gradskog rivala - nije u šoldima sve

I ovo su čari vječitog derbija: Šehić "bocnuo" gradskog rivala - nije u šoldima sve

A. Beganović

Sinoć je odigran najveći bosanskohercegovački derbi, onaj između Sarajeva i Željezničara, a pobjednika nije bilo.

Iako je Sarajevo s obzirom na stanje na tabeli, sjajnu formu, pa i cjelokupnu situaciju u klubu, prije svega finansijsku, u duel vječitih rivala ušlo kao favorit, nije uspjelo savladati Željezničar.

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo bordo ekipi, dok je u drugom zahvaljujući pravovremenim izmjenama Željezničar uspostavio ravnotežu i bio opasniji, pa se može reći da je remi i realan ishod.

I kako to biva uvijek nakon derbija, na društvenim mrežama su uslijedila "prepucavanja", a zanimljivo je da je i mladi igrač Željezničara Eldar Šehić, imao šta reći.

Naime, lijevi bočni Željezničara postavio je na facebooku fotografiju radovanja njega i saigrača prilikom postignutog izjednačujućeg pogotka, a dodatak fotografiji je i pjesma hrvatskog izvođača Mladena Grdovića "nije u šoldima sve".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šehić je dočekao svojih pet minuta, a nije prvi put da fudbaleri iz oba tabora na ovaj ili sličan način provociraju što zapravo i daje čari najvećem bosanskohercegovačkom derbiju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597849779
Ovo samo pokazuje koliko je sarajevo bolje. Oni slave 1 bod VELIK SI DIVE
29 14
19211921
Los los zeljo, neka draz je sto nismo izgubili ali ono sinoc nista nije bilo dobro. Sarajevo nazalost daleko bolje
27 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi