Amar Osim imao zanimljiv nastup: Tačno znam zašto su "naštimali" da se utakmica igra sad
Foto - Screenshot

Trener Željezničara nakon utakmice sa velikim rivalom

Amar Osim imao zanimljiv nastup: Tačno znam zašto su "naštimali" da se utakmica igra sad

M. Šljivak

Amar Osim je imao zanimljiv nastup na press konferenciji nakon utakmice Sarajeva i Željezničara.

Osim je istakao da je igra njegovog tima bila bljak u prvom poluvremenu, ali i pošteno priznaje da bi ga bila sramota da je pobijedio nakon očajnog prvog poluvremena.

"Trebali smo gubiti više od 1:0, ne zato što je Sarajevo igralo, nego što smo mi bili bljak. Ne podcjenjujem Sarajevo, super su ekipa. U drugom smo malo počeli postojati i bili bolji, ali ne onako koliko je Sarajevo bilo u prvom. Interesantno, bili smo svježiji od Sarajeva koje je igralo puno manje nego mi, jer igramo svaki treći dan", rekao je Osim na press konferenciji i dodao je:

"Žal je što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su na tri dana igrali sa nekim, a mi bili svježi pa je pet bilo. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:

"Nismo zaslužili pobjedu, iako smo na kraju imali šansu Lendrića, bilo bi previše, jer smo sramotno odigrali prvo da bi bila sramota da smo pobijedili. Mene bi bilo stid da smo pobijedili. Zahvaljujem domaćinu na korektnoj igri", rekao je Osim.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

broj6
E brko al pokusavas jeftino na osnovu ovog derbija dici ekipu jer ste *****a teska. Derbi nije odgodjen zbog vas, mi cemo sa vama igrati svako 2 dana ako treba, nego zbog Evrope u kojoj ti jedno kolo odigras a mi spremni i odmorni moramo docekati Celtic.
34 27
Secerko
Amare mangupe sarajevski.?
14 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi