I Pjanić će biti oduševljen: Nike otkrio dizajn novih dresova Barcelone i konačno obradovao navijače

Kockice idu u historiju

I Pjanić će biti oduševljen: Nike otkrio dizajn novih dresova Barcelone i konačno obradovao navijače

E. Čaušević

Barcelona i Nike su prije godinu dana sve šokirali kada su predstavili nove dresove koji su neodoljivo podsjećali na dresove reprezentacije Hrvatske.

Navijačima Barcelone se taj dizajn nikako nije svidio, te su uputili velike kritike. Očito je da je Nike vrijedno radio na dresovima za novu sezonu jer nisu imali ponovo prostora da iznevjere navijače katalonskog kluba.

Nike je danas zvanično predstavio dresove Barcelone za novu sezonu i jasno je da su se itekako potrudili oko dizajna.

Navijači su oduševljeni kako izgleda prva garnitura dresova za novu sezonu, a dizajn je ponovo onaj tradicionalni s linijama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naredne sezone ćemo u ovom dresu gledati i bh. reprezentativaca Miralema Pjanića koji će uskoro i pozirati s ovim dresom Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Arnel925
Bezveze
1 6
Mehaga
Najbitnije je da se svidi pjanicu
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi