Šta će biti sa nacionalnim prvenstvima?

I Premijer liga čeka utorak: Nekoliko opcija je u igri

27

Komentari (27)

Adohordas
haha koji su debili u nasim savezima sve paraziti samo cekaju sta ce uraditi lige petice pa da kopiraju od njih ,jer su previse glupi da bi oni nesto pozitivno izmislili.
magistar
Pametnjakovići kako mislite da se igra cim se stvore uslovi kad su klubovi raspusteni, ne treniraju. Mislite da oni svi mogu tek tako mjesec izolacije pa odmah u kopacke i na teren. Ovo je ko pauza. Trebale bi nove pripreme. Nista od tog. To je kraj.
Kladionicar_iz_mira
Bune se za ovo, gdje je odigrano 22 kola, svako sa svakim 2 puta, a traze titulu iz 1946, jer su pobjedili jednu utakmicu.
Lafac
Glup si da znaš! Al pošto ima glupih ljudi da pojasnim, najveće takmičenje 1946 godine se igralo po republikama jer je prva savezna lige pocela godinu kasnije a upravo ova 1946 je donijela prvaka ( u ovom slučaju Željezničar). Igralo se u tri regije : krajina ( pobjednik Borac) , Hercegovine ( pobjednik Velež) i centralne Bosne gdje je pobjedio Željezničar! Nakon ovog uslijedila je majstorica ( svak sa svakim) u kojem je Željezničar bio najuspješniji! Za sve neznalice nek nauce!!! Svakom je priznata titula iz te 1946( srbija-zvezda)( hrvatska-hajduk) Makedonija(Vardar),CG(sutjeska) i Sloveniju ( Maribor) jer tada je to bio najveći rang takmičenja!!
Kladionicar_iz_mira
Mama ti je glupa. Nije svima priznata. Priznata je samo polickim projektima u HR i SR. Da Vucic nije dosao na vlast Zvezda je nikad ne bi dobila.
Lafac
A što je dobio Hajduk? Vucic i tamo zavrsio?
Kladionicar_iz_mira
Hajdukova titula je svakako presedan, posto se nije igrala na teritoriji cijele NR Hrvatske, jer je Istra imala svoje kvalifikacije gdje je prvak bila NK Rijeka. Politicka odluka da se Hajduku dodijeli titula za 100. rodjendan u trenucima kad je Dinamo ostvario veliku dominaciju, pa da ih malo utjese. :) Apsurdno je da savezi koji nisu postojali 1946 godine dodjeljuju neke titule.
pjanke_1
@Kladionicar_iz_mira ova zadnja recenica je sasvim dovoljna, ali ko ce ovim mitomanijacima znat ba
Lafac
Postojala je liga BiH te godine i to je najveći rang takmičenja te godine. I možete se sageti i povuci nas za kitu al dobit cemo titulu za 1946 godinu kad tad!!
Kladionicar_iz_mira
user1578922723
NAJBOLJE JE DA ŽELJO BUDE PRVAK.
pjanke_1
Ja isto mislim ****ga navikli ste na guzove dobivat sve. Pa pare za stadion i ostalo....
tbra
Dobit cete titulu, al u k*rcu :)
Samoiskreno
Sarajevo prvak, niko ne ispada, ulaze 2, liga broji 14 klubova, iduce sezone 4 ispadaju. Kup odigrati do kraja u Maju.
Lafac
Pa šta je s titulom kupa,da i nju poklonimo ovim gurbetima s Koševa,jedino oni uzimaju titule kao 1999
Lafac
Cuj kup odigrati u maju hahahah, a titulu Sarajevu dati..... Eno Švabe ako se situacija smiri do 2 maja sa dvije tekme sedmicno će zavrsiti sezonu,,, al kod nas treba pogurati Sarajevo hahahah jedino tako mogu uzeti kao i 1999
pjanke_1
Jadna je vasa mitomanijacka tuga
magistar
Prvenstvo se ne prekida namjerno nego visom silom. Klubovi ne znaju ni kako trenirati ni kad ce se nastaviti. Jedino rjesenje je zalediti tabelu. Svi su odigrali sa svakim dva puta, stanje na tabeli je realan idraz igara svih tokom cijele sezone
amar.v12
a neka se pred praznim tribinama odigra,ako hoće da se sve regularno zavrsi
ZukaZu
Aa gurbeti, radi guza ko' meduza aaaaa BORDO BORDO BORDO
milivoje
Mene bi bilo sramota bilo sta komentarisati nakon 8-ice,doduse i navikli ste da se yu-liga znala prosiriti da nebi ispali,UDBAŠKA posla.
Ende
22 kola .. svako sa svakim , ko je skupio najvise bodova ? Poyy :)
ZukaZu
Šta pricas medo, 22 kola odigrana, oba derbija ste dobili, bolju gol-razliku imate...i opet iza nas Ima ona stara jedna, vama dobro poznata "Gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas" GLEDATE NAM U LEĐA 22 KOLA O CEMU PRICAS GURBETE
pjanke_1
Evo Milojka izasao iz podruma. Sta je matori vuna vam sto smo vam pustili dva derbija, poklonio vam NSBiH (opet) bodove od Celika, i opet pusete u guzove. Posto znam da cete srat zbog ovoga pustili, kako objasnjavate da smo samo od vas izgubili 2 puta?
mido1921
Hahaha nije pustili nego pušili dva puta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.