I sad se Mourinho pita: Pa je li moglo gore?

Costu čeka žestoka kazna

I sad se Mourinho pita: Pa je li moglo gore?

Edmir Škorić

Napadač Chelseaja Diego Costa mogao bi se suočiti s čak četiri utakmice suspenzije.

On je u subotu u porazu od Liverpoola imao jedan duel sa Martinom Škrtelom, kojeg je udario u rebra i čini se da je to napravio namjerno.

Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza razmatrat će njegov potez i mediji na Otoku tvrde da bi mogao da dobije čak četiri utakmice suspenzije.

Podsjetimo da je ovaj prgavi napadač ranije imao incident sa Laurentom Koscielnyjem, stoperom Arsenala, kojeg je uspio da isprovocira, pa je ovaj dobio crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea ionako ima velikih problema ove sezone, još im je samo trebala neka Costina glupost...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.