I sam Ronaldo će biti impresioniran kada čuje koliko Haaland dnevno uradi trbušnjaka

Norvežanin radi na sebi

I sam Ronaldo će biti impresioniran kada čuje koliko Haaland dnevno uradi trbušnjaka

E. Škorić

Erling Haaland je za kratko vrijeme postao jako važno ime u nogometnom svijetu, pa se danas o njemu govori kao o jednom od najvećih potencijala i predodređen je za velike stvari.

U Salzburgu se proslavio, a po dolasku u dortmundsku Borussiju potvrdio klasu i svoju nevjerovatnu sposobnost da se izgradi za šansu i da poentira. I taman dok nas je oduševljavao iz sedmice u sedmicu, pandemija koronavirusa prekinula je čaroliju, ali Norvežanin spremno čeka nastavak Bundeslige.

U međuvremenu je o 19-godišnjem Norvežaninu govorio i Stanislav Macek, koji je s Haalandom radio u Salzburgu.

"Taj dječak je radio kao profesionalac. Njegovi ciljevi su bili jasni. Rekao mi je tada da 'ne moram brzo raditi da uspijem, ali moram raditi naporno'. I radio je zaista bez prestanka. Jedva da je igrao kad je tek došao u Salzburg iz Norveške, a gledajte ga sada...", kazao je Macek.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Macek je ispričao kako mu je Haaland otkrio da dnevno kod kuće napravi 1000 trbušnjaka i 300 sklekova, pa se čini kako Cristiano Ronaldo dobija pravu konkurenciju.

Haaland bi u Borussiji mogao kratko ostati, budući da su velikani poput Real Madrida spremni odriješiti kesu i dovesti ga u svoje redove. Jedva čekamo da pandemija prođe i da se Haaland opet vrati na scenu te pokaže zašto je toliko tražen sa samo 21 godinom.

Top Komentari

The_Boss
Za profesionalnog fudbalera i nije neka brojka :D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi