I Sarajevo čestitalo Zrinjskom

Nakon Čelika i Širokog

I Sarajevo čestitalo Zrinjskom

E. Škorić

Nakon što smo jutros objavili da se većina bh. klubova nije udostojila čestitati Zrinjskom na plasmanu u treće pretkolo Evropske lige, uslijedili su brzi odgovori.

Prvi je i bez ičije sugestije čestitku Mostracima uputio NK Čelik, da bi nekoliko sati kasnije to učinio i Široki Brijeg.

Sada je i prvak, FK Sarajevo, također čestitao Mostarcima na velikom uspjehu.

I Sarajevo će, kao i Zrinjski, igrati treće pretkolo Evropske lige. Plemiće čeka dvomeč sa švedskim Malmeom, dok će bordo tim odmjeriti snage sa BATE Borisovom.

Obje ekipe sutra će saznati potencijalne rivale u play-offu Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

125678
Svaka cast ljudima,ajde neka nas je sto vise u Europi,barem da nogomet pobjedi barem malo u ovoj nasoj zemlji,da ovi sto im je cilj da zavade ljude malo budu na aparatima,neka nas nogomet poveze,svi mi volimo nogomet,pozz veliki za FK Sarajevo,iako nisam navijac Sarajeva,ali postovanje za klub,i njima sretno s neka i oni idu dalje,ovo je velika prilika za njih!!
12 0
Stanley
bravo Sarajevo
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi