I Šehićev menadžer potvrdio glasine, transfer karijere sve je izvjesniji

Bešiktaš želi bh. golmana

I Šehićev menadžer potvrdio glasine, transfer karijere sve je izvjesniji

E. Škorić

Bh. reprezentativni golman Ibrahim Šehić mogao bi napraviti veliki transfer na kraju sezone.

Šehić, koji brani u Turskoj za Erzurumspor, nalazi se na meti Bešiktaša i čini se da bi upravo on mogao da bude nasljednik za Lorisa Kariusa u istanbulskom velikanu.

On je imao odličnu godinu u Turskoj i dobri nastupi doveli su ga do toga da bude tražen od strane velikih klubova, a ranije je čak bio blizu prelaska u Parmu koja se takmiči u Seriji A.

Njegov menadžer Ajdin Demirović potvrdio je da postoji interes Bešiktaša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Šehić je prije sezone imao ponudu Bešiktaša i u Turskoj ima nekoliko klubova koji žele da ga dovedu", rekao je Demirović.

On ipak ističe da je u ovom trenutku Šehić isključivo fokusiran na Erzurumspor, s kojim želi izboriti povratak u Super ligu. Osim Bešiktaša, bivši golman Qarabaga bio je i na meti Galatasarayja, ali i Antalyaspora i Denizlispora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi