Bešiktaš potvrdio: Osam članova kluba pozitivno na koronavirus

To neće mijenjati planove

Bešiktaš potvrdio: Osam članova kluba pozitivno na koronavirus

E. Čaušević

Turska Super liga se nastavlja 12. juna, a klubovi već punom parom treniraju u trening centrima.

Klubovi u Turskoj treniraju već neko vrijeme, ali su svi igrači i članovi prvog tima morali biti testirani. Mediji u Turskoj objavili su danas da su nalazi testiranja na koronavirus najviše pogodili Bešiktaš.

Naime, klub je potvrdio da ima čak osam zaraženih u ekipi i stručnom štabu. Bešiktaš nije htio da objavljuje imena zaraženih, te su potvrdili da oni odmah idu u karantin.

To neće poremetiti planove turskog kluba što se tiče pripremanja za nastavak sezone, te će ostali igrači nastaviti s treniranjem. Super liga bi se trebala nastaviti 12. juna.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti