I Slovaci oslabljeni. Hamšik i Weiss propustili trening

Slovački selektor u problemima pred duel sa Grčkom

I Slovaci oslabljeni. Hamšik i Weiss propustili trening

Iako se u medijima govorilo kako u reprezentaciji Slovačke neće biti izostanaka najboljih igrača, današnji trening je pokazao da bi moglo biti drugačije.

Naime, Slovaci su odradili trening pred sutrašnji kvalifikacioni duel sa Grčkom, a na njemu nisu prisustvovali neki igrači.

 

Naime, današnji trening su propustili Vladimir Weiss i Marek Hamšik. Ukoliko njih dvojica ne budu prisustvovali poslijepodnevnom treningu, šanse da nastupe u ogledu sa Grčkom, biće minimalne.

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Weiss je osjetio nelagodu u koljenu, a problem kod Hamšika je umor i preveliko opterećenje. Nadamo se da njih dvijeca trenirati poslijepodne i da će biti u timu", kazao je doktor slovačke reprezentacije, Vladimir Peneri.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.