I to je moguće na bh. stadionima: Trener davao dozvole za ulazak umjesto sudija?

Razočarenje u FK Gornji Rahić

I to je moguće na bh. stadionima: Trener davao dozvole za ulazak umjesto sudija?

S. Mlaćo

U FK Gornji Rahić ne kriju razočarenje nakon poraza od Dinama iz Donje Mahale u okviru 4. kola Druge lige FBiH grupa Sjever.

Domaći su do pobjede stigli sa dva jedanaesterca, za što gostiji smatraju da su oštećeni, a sve su nazvali brukom i sramotom.

Sada su otišli i korak dalje, pa su istakli da je domaći trener umjesto prvog pomoćnika davao dozvole za ulazak i izlazak igrača.

"BRUKA I SRAMOTA u Donjoj Mahali u kojoj se očigledno pojavio sindrom kantonalnih liga. Dopuštanje grube igre gdje su domaći igrači prolazili nekažnjeno, u više navrata glavni sudija nije se udostojio ni svirati čiste prekršaje nad našim igračima, dosuđena dva penala za domaću ekipu u 45’+ i 90’+. Kod prvog penala, glavni sudija prvo svira prekršaj van 16 metara, da bi na pritisak domaćih igrača promijenio svoju odluku i pokazao na penal zbog igranja rukom. Dva nedosuđena penala za našu ekipu, kod drugog, prekršaj u kaznenom prostoru samo par metara od prvog pomoćnog sudije. Utakmica gdje domaći trener umjesto prvog pomoćnog sudije daje dozvolu za ulazak i izlazak igrača. CIRKUS!
Izdvojili bi odlično suđenje drugog pomoćnika Zukića", stoji između ostalog na stranici FK Gornji Rahić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

IV kolo Druge lige FBiH NK “Dinamo” Donja Mahala- FK “G. Rahić” 2:1 (1:1) ⚽️ 0:1 Mehmedović 8’ (asis. Ramić) ⚽️ 1:1...

Posted by FK Gornji Rahić on Sunday, August 30, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije