I to je moguće: Valeri Bojinov dobio crveni karton, a nije ni debitovao za Pescaru

Zbog vrijeđanja sudije

I to je moguće: Valeri Bojinov dobio crveni karton, a nije ni debitovao za Pescaru

E. Čaušević

Fudbaleri Pescare sinoć su doživjeli težak poraz na gostovanju kod Crotonea (4:1) u meču 25. kola Serije B.

Crotone igra veoma dobro ove srzone i jasno je da je cilj ovog tima povratak u Seriju A. S druge strane Pescari ne ide baš najbolje, ali šanse za doigravanje još uvijek postoje.

Pescara je prije desetak dana u svoje redove dovela iskusnog bugarskog napadača Valerija Bojinova. Ovaj 33-godišnji fudbaler je stigao kao slobodan igrač nakon što je pola godine bio bez kluba.

No, on sinoć nije ni dočekao priliku da debituje za Pescaru, te će na to čekati još dva meča zbog crvenog kartona. Naime, Bojinov je ostao na klupi, te je u 27. minuti meča dobio direktan crveni karton zbog vrijeđanja sudije.

Bugarin nije ni debitovao za svoj novi klub, a već odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona što se zaista rijetko viđa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi