Valeri Bojinov potpisao za Pescaru

Vratio se u Italiju

Valeri Bojinov potpisao za Pescaru

E. Čaušević

Bugarski napadač Valeri Bojinov uspio je pronaći novi klub nakon što je nedavno napustio Botev Vratsu.

Bojinov je za bugarski klub potpisao pred početak ove sezone, ali je samo nekoliko mjeseci kasnije raskinuo saradnju. Ovaj 33-godišnjak nije bio dugo bez kluba i odlučio se vratiti u Italiju.

Od ovog 33-godišnjeg napadača očekivala se dosta bolja karijera, ali nije uspio opravdati očekivanja. Svojevremeno je čak bio i u Manchester Cityju, no na kraju ga je "luda glava" koštala bolje karijere.

Bojinov se nakon pet godina odlučio vratiti u Italiju gdje je proveo najveći dio svoje karijere. Ovaj Bugarin potpisao je za Pescaru do kraja ove sezone s opcijom da produži saradnju na još godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi