I u Maccabiju obavljeno testiranje na korona virus: Svi su negativni

Nema prepreka za odigravanje meča

I u Maccabiju obavljeno testiranje na korona virus: Svi su negativni

Adnan Beganović

Maccabi Haifa i Željezničar će svoje susret prvog kola kvalifikacija za Evropa ligu odigrati sutra.

Duel Maccabija i Željezničara trebao je biti odigran 27. avgusta, no s obzirom da je pet članova Željezničara bilo pozitivno na korona virus na testiranju u Haifi, tamošnje ministarstvo zdravlja je zabranilo odigravanje meča.

Par dana kasnije iz UEFA-e su obavijestili klubove da će meč biti odigran 9. septembra i to u Haifi.

Shodno COVID-19 protokolu Evropske fudbalske federacije obje ekipe dva dana uoči meča morale su obaviti testiranje na korona virus.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

I na svu sreću, i kod Željezničara i Maccabija su testovi pokazali da nema pozitivnih tako da zapravo nema ni prepreka za odigravanje meča.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Hajmo ih sad sravnati ⚜
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti