Ko god je igrao nogomet zna koliko teško je napraviti ono što je Cazorla danas

Magična asistencija legende Villarreala

Ko god je igrao nogomet zna koliko teško je napraviti ono što je Cazorla danas

Fudbaleri Villarreala danas su nastavili sjajan niz rezultata u La Ligi jer su na svom terenu pobijedili Valenciju sa 2:0 u susretu 32. kola. 

Poslije pobjede Žuta podmornica došla je u priliku da se bori za četvrtu poziciju i plasman u Ligu prvaka jer joj Sevilla sada bježi samo tri boda.

U centru pažnje nakon današnjeg meča nalazi se iskusni vezni fudbaler domaćeg tima Santi Cazorla i to zbog fenomenalne asistencije za drugi gol svoje ekipe.

Nekadašnji vezista Arsenala na fenomenalan način iskontrolisao je jednu dugu loptu, dodao je do Morena koji je pogodio za 2:0, ali svi su nakon gola trčali u zagrljaj Cazorli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ko god je ikada igrao nogomet, makar amaterski, zna koliko je teško uraditi ovo što je Cazorla.

Vido možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi