Iako je City nezaustavljiv, Guardiola je čvrsto na zemlji

Odbija mogućnost osvajanja svih trofeja

Iako je City nezaustavljiv, Guardiola je čvrsto na zemlji

Manchester City djeluje zaista nezaustavljivo ove sezone u svim takmičenjima. 

Ekipa koju sa klupe predvodi sjajni španski stručnjak Pep Guardiola plasirala se sinoć u četvrtfinale Liga kupa nakon što je pobijedila Leicester City.

Uprkos sjajnim rezultatima, Guardiola je još uvijek čvrsto na zemlji. Engleske novinare je nakon meča zanimalo da li City može da osvoji sva četiri trofeja do kraja sezone (Premiership, Liga kup, FA Cup i Ligu šampiona), ali Guardiola smatra da to nije realno.

"Zaboravite na to. To nije realno. To se neće dogoditi, ne", rekao je Guardiola pa se osvrnuo i na jedanaesterac kojim je Leicester izjednačio rezultat u 97. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Televizija ne laže. Možemo vidjeti da li je penal ili ne, ali prošli smo to situaciju na najbolji mogući način. U fudbalu se takve stvari nekjada znaju desiti", rekao je Pep.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije