Iako se tako nije najavljivalo: Pjanić u startnoj postavi, tu je i Ronaldo

Allegri odabrao sastav

Iako se tako nije najavljivalo: Pjanić u startnoj postavi, tu je i Ronaldo

Ekipe Juventusa i Bologne večeras će odigrati susret 6. kola Serije A u Torinu, a treneri obje ekipe odabrali su postave za ovaj susret.

Iako su italijanski mediji jutros najvaljivali da će Allegri odmarati sedam igrača, između ostalog i Pjanića, to se na kraju ipak nije desilo, barem sa bh. reprezentativcem.

Italijani su jutros prenosili kako će meč sa klupe početi Mandžukić, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Szcezsni, Pjanić i Cancelo, ali baš posljednju dvojicu nisu pogodili.

Osim Pjanića i Cancela u prvoj postavi se našao i Ronaldo koji će biti suspendovan za naredni meč Lige prvaka, pa je Allegri vjerovatno zbog toga odlučio da ga koristi u ovom susretu, a pitanje je da li bi inače. Kao što se i najavljivalo, na golu je po prvi put šansu dobio Perin koji mijenja Szczesnyja.

Sastav Juventusa: Perin, Benatia, Bonucci, Barzagli, Cancelo, Cuadrado, Matuidi, Pjanić, Bentacur, Dybala, Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Bologne: Skorupski, Calabresi, Danilo, Paz, Mbaye, Dijks, Džemaili, Nagy, Krejci, Destro, Falcinelli.

Susret počinje od 21.00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi