Ibišević o odlasku u Bayern: Teško je išta reći

Kandidat za napad bavarskog tima

Ibišević o odlasku u Bayern: Teško je išta reći

M. Šljivak

Iskusni bh. napadač Vedad Ibišević (33) spominje se kao moguće pojačanje minhenskog Bayerna.

Njemački mediji su objavili informaciju kako je Ibišević moguće pojačanje za Bavarce, a na Allianz Areni ga vide kao idealnu rezervu za prvog napadača Roberta Lewandowskog.

Međutim, iako je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummeingge istakao kako je "Ibišević dobra ideja koja ne košta puno", bh. napadač tvrdi kako ga još uvijek niko nije zvao.

"Teško je odgovoriti na pitanje o Bayernu. Još me niko nije zvao", istakao je Ibišević.

Pored Vedada sa Bayernom se povezuje i ime Edina Džeke. Ipak, dolazak Dijamanta je nerealna opcija jer bavarskom velikanu treba igrač koji može igrati u Ligi prvaka i u tom slučaju dolazak kapitena reprezentacije BiH ne dolazi u obzir.

Također, sa Bayernom se povezuju još Fernando Torres i Olivier Giroud, kao i Adrian Ramos.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odluka o pojačanju u bavarskom timu biće donijeta u narednih mjesec dana, a za sada favorit za mjesto rezerve Robertu Lewandowskom je Ibišević.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi