Ibišević odigrao 82 minute u porazu Herthe
Fudbaleri Herthe su nakon novog poraza ostali u donjem dijelu tabele

Njemačka Bundesliga

Ibišević odigrao 82 minute u porazu Herthe

Hertha je danas izgubila na domaćem terenu od Eintrachta iz Frankfurta sa 2:1 u okviru njemačke Bundeslige.

 

Ekipa iz Berlina u posljednje vrijeme igra toplo-hladno, a nakon prošlosedmične pobjede protiv Kolna danas su doživjeli novi poraz i to od Eintrachta.

Ekipa koju sa klupe predvodi hrvatski trener Niko Kovač igra veoma dobru sezonu, a da su sjajni na gostujućim terenima potvrdili su danas protiv Herthe jer su ostvarili četvrtu gostujuću pobjedu uz tri remija i samo jedan poraz.

Hertha je povela danas preko Selkea u 15. minuti, ali gosti do poravnanja dolaze 11 minuta kasnije. U nastavku meča pobjedu Eintrachtu donosi Kevin-Prince Boateng deset minuta prije kraja meča. Nekadašnji bh. reprezentativac Vedad Ibišević odigrao je 82 minute za domaće.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Eintracht je sada na 8. poziciji sa 22 boda, dok je Hertha tri mjesta ispod sa pet bodova manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti