Dvostruki strijelac

Ibišević: S novim momcima je lako igrati

D. Kurbegović

Vedad Ibišević večeras je postigao dva gola u visokoj pobjedi Bosne i Hercegovine protiv Gibraltara (5:0).

Ibišević je nakon utakmice bio vidno zadovoljan pobjedom i svojom igrom.

"Ove utakmice su nezgodne, a sad svi kažu da je logična pobjeda. No, u ovim utakmicama se može i mnogo izgubiti. Cilj nam je bio da damo gol i da se riješimo nervoze, a nakon drugog gola sve je išlo mnogo lakše", izjavio je Ibišević, te potom najavio naredni meč sa Albanijom:

"Bitno je da smo odradili ovu utakmicu na najbolji mogući način i utakmica protiv Albanije je dobra prilika za nove igrače da osjete atmosferu i dobiju minute". 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ibišević se osvrnuo i na nove fudbalere u reprezentaciji: 

"Nedostajali su igrači koju su tu bili, no momci koji dolaze imaju kvalitet i s njima je bilo lako igrati", zaključio je Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi