Ibišević spreman da produži ugovor sa Herthom

Sudeći prema sinoćnjoj izjavi

Ibišević spreman da produži ugovor sa Herthom

Bh. napadač Vedad Ibišević igra kao preporođen ove sezone u dresu Herthe. 

Ibišević je nakon 7. kola Bundeslige upisao pet pogodaka te isto toliko asistencija, a u berlinskom klubu su veoma zadovoljni njegovim partijama.

Posljednjih sedmica sve više se spominje da Hertha želi produžiti ugovor sa Ibiševićem, a čini se da isto priželjkuje i sam Ibišević. Klub iz Berlina ima veliko povjerenje u našeg napadača, a on im vraća sjajnim partijama.

Nakon sinoćnje utakmice trener Herthe Pal Dardai još jednom je poručio da klub želi produžiti ugovor sa Ibiševićem.

"Jako bih želio da ga zadržim", rekao je Dardai nakon sinoćnjeg meča. Ibišević je na to odgovorio: "Uvijek sam govorio da se osjećam ovdje jako dobro. Ipak, oko cijele situacije se treba razgovarati, tako da ćemo to i učiniti".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da aktuelni ugovor Ibiševiću sa Herthom ističe na ljeto 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi