Ibišević zbog operacije propušta duel sa Bayernom

Iskusni napadač operisao nos

Ibišević zbog operacije propušta duel sa Bayernom

S. Mlaćo

Iskusni bh. napadač Vedad Ibišević nakon loma nosa našao se u problemima. Naime, Ibiševiću je urađen i operativni zahvat te će sigurno propustiti naredni meč svog tima protiv Bayerna. 

Potvrdio je to trener Herthe Pal Dardai koji je kazao da žali za Ibiševićem, jer je na treninzima pokazivao dobru formu.

"Moramo to prihvatiti. Šteta jeste, s obzirom da je bio u dobroj formi", kazao je Dardai.

Ibišević je u petak na redovnom treningu nakon jednog duela ostao ležati na terenu, a odmah je utvrđen lom nosa. Operisan je u subotu ujutru, a u Herhtu se nadaju što skorijem povratku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone iskusni napadač je za tim iz Berlina upisao u Bundesligi 18 nastupa te dodao četiri pogotka i tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi