Trener Herthe o sukobu u timu: Jasno mi je zbog čega je Ibišević nervozan

Dardai smiruje strasti

Trener Herthe o sukobu u timu: Jasno mi je zbog čega je Ibišević nervozan

Bh. napadač Vedad Ibišević dospio je u žižu interesovanja njemačkih medija. 

Ibišević se na treningu Herthe sukobio sa saigračem Thomasom Kraftom nakon što mu je ovaj uputio kritiku, a našem napadaču to nije najbolje 'sjelo', pa je ubrzo došlo do verbalne svađe. 

Nakon treninga Herthin trener Pal Dardai je izjavio da razlog za Ibiševićevu nervozu vidi u tome što u posljednje vrijeme ne igra mnogo.

"Ibišević je raspoložen, trudi se na treninzima i pokazuje dobru formu, ali je očito malo i nervozan. Možda i zbog toga što nije imao priliku da se dokaže osim na treninzima", kazao je Dardai.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone Ibišević je u Bundesligi odigrao 17 utakmica i pritom postigao četiri pogotka, a u posljednji put u strijelce se upisao 26. novembra 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi