Ibra i Larsson poslali poruku selektoru Švedske

Spremni za Mundijal

Ibra i Larsson poslali poruku selektoru Švedske

Endin Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, i dalje se nalazi van terena iako se prije nekoliko mjeseci oporavio od teške povrede koljena.

Ibrahimović se vratio nakon sedam mjeseci pauze na teren, ali je nakon nekoliko utakmica odlučio da neće igrati dok ne bude siguran da je 100% spreman.

Švedski napadač koristi slobodno vrijeme za druženje s prijateljima, a sinoć je na Instagramu postavio zanimljivu fotografiju.

Zlatana je posjetio njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Švedske, Henrik Larsson, a napadač Uniteda je poslao jasnu poruku selektoru ove selekcije: "Spremni smo za Mundijal u Rusiji".

Potražite više informacija na temu Premier league:

We are ready for the World Cup in Russia 🇸🇪 @thehenriklarsson

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi