Ibra izabran za najboljeg igrača MLS-a, pa poručio: "Dobro ste znali šta radite"

Šveđanin u svom stilu

Ibra izabran za najboljeg igrača MLS-a, pa poručio: "Dobro ste znali šta radite"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je ispunio obećanje i pokorio je MLS barem kada je u pitanju titula najboljeg igrača.

Naime, Šveđanin je dobio ESPY nagradu za najboljeg igrača američkog MLS-a. Najboljeg biraju navijači svojim glasovima, a Ibrahimović je bio ubjedljivo prvi i iza sebe je ostavio Carlosa Velu.

Ibrahimović je dobio ovaj trofej i odlučio je putem Instagrama da se zahvali svima što su glasali baš za njega. Naravno, Ibra je i to uradio na svoj način.

"Hvala vam navijači za ESPY trofej, znate kako treba glasati i dobro ste znali šta radite. Tu nema greške, najbolji ste baš kao i ja", poručio je Ibrahimović.

U opisu ovog videa Ibrahimović nije napisao MLS već MLZ aludirajući na to da se i američka liga treba zvati u njegovu čast.

View this post on Instagram

MLZ Best Player #espy

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi