Ibra otkrio kakvu opkladu je nudio Lukakuu u Manchester United: "Nudio sam mu 50 funti"

Belgijanac nije prihvatio

Ibra otkrio kakvu opkladu je nudio Lukakuu u Manchester United: "Nudio sam mu 50 funti"

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je siguran da će Romelu Lukaku biti veliko pojačanje za Inter, ali je poručio jasno da od njega ne trebaju očekivati posebne stvari u jednom segmentu.

Lukaku i Ibrahimović su proveli polusezonu zajedno u Manchester Unitedu, a Belgijanac je oduševio Zlatana svojom snagom i osjećajem za gol. Ipak, na Old Traffordu mu nije išlo kako se očekivalo i sada ima "popravni" u Unitedu.

Ibrahimović je otkrio da je Lukakuu nudio zanimljivu oplkadu kada je bio u Manchester Unitedu, ali Belgijanac nije imao hrabrosti da je prihvati iako je Ibra siguran da bi mu to itekako pomoglo.

"Nemojte od njega očekivati dobru tehniku, ali njegova najveća prednost je čista snaga. Uh, da me je samo slušao. U Manchesteru sam mu nudio da se kladimo. Rekao sam mu da ću mu dati 50 funti svaki put kada primi loptu iz prvog dodira. Tako bi postao sigurno bolji igrač, ali nije smio da to prihvati", rekao je Ibrahimović.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kralj_Tvrtko
Gospodin
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi