Ibrahimović: Ako dođem u Bolognu onda će to biti zbog Siniše Mihajlovića

Vjerovatno se vraća u Evropu

Ibrahimović: Ako dođem u Bolognu onda će to biti zbog Siniše Mihajlovića

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je danas u razgovoru za La Gazzettu dello Sport otkrio da postoji mogućnost da se u januaru vratu u Italiju.

Ibrahimović ima ugovor s LA Galaxyjem do decembra ove godine i postat će slobodan igrač ukoliko ne odluči da produži saradnju sa američkim klubom.

Pojavile su se priče da se Ibra vraća u Seriju A, a on je to donekle potvrdio. Izjavio je da ima još mnogo pružiti i da se odlično osjeća iako ima 38 godina.

No, Zlatan je jasno poručio da se neće vraćati reda radi i da želi potpisati za neki klub koji se bori za Scudetto. Ibra se ponudio i Napoliju i poručio im da bi im se to itekako isplatilo jer bi stadion bio pun svaku utakmicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, izjavio je da bi razmotrio dolazak i u Bolognu ukoliko ga pozove njegov dobar prijatelj Siniša Mihajlović.

"Mihajlović je moj prijatelj i ako izaberem Bolognu onda će to biti samo zbog njega. Pričali smo nedavno i rekao mi je 'Zlatane, ovdje će drugi trčati za tebe i sve što trebao od tebe jeste da stojiš u napadu i daješ golove'. Zahvalio sam mu se, ali to će se teško desiti. Ako promijenim mišljenje onda ću ga odmah nazvati, a posebno jer znam da još uvijek u Seriji A mogu dati 20 golova", rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi